Με 2 χρυσά βραβεία διακρίθηκε η V Roubis με το νέο προϊόν feeju στα φετινά Athens Fine Food Awards. Τα AFFA είναι ένας από τους πιο σημαντικούς διαγωνισμούς ποιότητας και γεύσης στην Ελλάδα.

Το feeju βιολογικό matcha tea Ιαπωνίας με λεμονάδα βραβεύτηκε με:

  • Χρυσό βραβείο ως το καλύτερο ποτό στην κατηγορία Best AFFA Wine, Spiritis and Drinks 2022 (Καλύτερα AFFA Κρασιά, Οινοπνευματώδη και Ποτά 2022)
  • Χρυσό βραβείο ως πρωτοεμφανιζόμενο προϊόν στην κατηγορία Best AFFA New Product (Καλύτερο AFFA Νέο προϊόν) αποσπώντας 3 αστέρια κατά την αξιολόγηση.

Η βράβευση έλαβε χώρα στις 19 Φεβρουαρίου 2022 στο πλαίσιο της 8ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Awards

Η αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε από κορυφαίους επαγγελματίες στο είδος τους όπως Έλληνες chef με διάκριση Michelin, chef που υπηρετούν την ελληνική κουζίνα σε κορυφαίο επίπεδο, επαγγελματίες με εμπειρία στη χρήση ελληνικών προϊόντων, τροφοσυλλέκτες και καλλιεργητές βοτάνων αλλά και εξειδικευμένοι sommelier.

 

“Πριν ακόμα το feeju κατακλύσει την αγορά, απέσπασε μεγάλες τιμητικές διακρίσεις γεγονός που αποτελεί μεγάλη χαρά για όλους εμάς στη V Roubis. Η δημιουργικότητα και το πάθος για το ευ ζην, μας δίνει την ώθηση να προσπαθούμε καθημερινά να προσφέρουμε ένα από τα πιο καινοτόμα και καλύτερα χειροποίητα αναψυκτικά στην αγορά, όπως το βραβευμένο πλέον feeju βιολογικό matcha tea Ιαπωνίας με λεμονάδα.”, δήλωσε ο Βασίλειος Ρουμπής, ιδρυτής και CEO της V Roubis.